februaritjej

1000-ord

Försvunnet mobilskal till Samsung?

Jag höll mobilskalet från Samsung i min hand och begrundade hur det hamnat där. Ja, jag vet förstås hur processen gick till från dess att jag öppnade brevlådan. Där låg det bara och tittade på mig. Det gjorde inget väsen av sig så att säga. I alla fall inte rent fysiskt. Men i mitt huvud hände det många saker på en gång. Varför hade jag fått ett mobilskal från Samsung i brevlådan? Och om jag nu nödvändigtvis skulle få ett mobilskal från Samsung: Varför var det inte inslaget? Detta finner jag mycket märkligt och jag måste gå till botten med saken. 

Missförstå mig inte. Jag har en Samsung och jag är i behov av ett nytt mobilskal. Saken är bara att det inte borde vara någon annan än jag själv som vet om detta. Det var i torsdags som jag upptäckte att mitt gamla mobilskal till min Samsung spruckit. Det var förstås inte bra alls. Jag menar, ett skal är ju till för att skydda telefonen och med den sprickan som blev skulle det ge upp snart. Nej, jag blev helt enkelt tvungen att investera i ett nytt. Jag sköt upp det och tänkte att jag väl skulle beställa något den kommande helgen. Så blev det inte. Inte för att jag gjorde något särskilt utan för att jag bara inte orkade.

Måndagen kom och där är vi nu. Det är nu jag har ett mobilskal från Samsung i min hand. Det skal jag just hittat i min brevlåda. Hur hamnande det där? Opaketerat och allting. Kan någon vänlig själ berätta det för mig. Jag är tacksam för all feedback som jag kan få.

Kanske är det bara någon vänlig själ som vill göra en god gärning? Saken är bara den att det är för bra för att vara sant i så fall. Hur kunde denna okända samarit veta att just jag hade en Samsung och var i behov av nytt mobilskal. Det är orimligt. Hur kunde denne någon veta att jag precis satt i sådana tankar, och dessutom…

Det knackade på dörren medan jag satt med mobilskalet från Samsung i handen. Jag frös till av oklar anledning och gick iväg mot dörren. Jag tittade genom vad det nu heter och såg att det var min granne som jag talat med oerhört få gånger. Jag öppnade och möttes av ett leende. ”Hej! Förlåt att jag stör. Min vän skulle lämna mig ett nytt skal till Samsung idag och jag tror att han kan ha lagt det i din brevlåda. Är det OK om jag kikar efter?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *