februaritjej

1000-ord

Black Week

Black Week är kommen och jag skriver knappt om något annat. Detta är förstås något som ni alla har märkt om ni är uppmärksamma. För er som inte är det kan jag meddela att: Ja, så är det just nu. Det har blivit mycket Black Week och så lär det vara fram till dess att veckan är över. Nu har jag, under ett par dagar, skrivit om det faktum att jag hjälper min familj att handla. Detta eftersom jag är den enda i vår familj som överhuvudtaget kan hantera en dator. Det suger ganska så rejält men vad sjutton ska man göra. 

Så, Black Week då alltså. Igår berättade jag om min mamma och min äldsta bror och de saker jag hjälpt dem att köpa under Black Week. Nu ska jag, precis som utlovat, fortsätta på samma tema men byta personer. Jag har en ganska stor familj så därför tar det några inlägg för mig att bli klar med detta – Men nu kör vi i alla fall:

Pappa

Min farsa är verkligen familjens överhuvud. Jag menar, han är en väldigt snäll gammal man men hans ord är på något sätt lag för oss andra. Det är därför ganska roligt att se vad som händer under Black Week. Vad som sker när han måste be sitt yngsta barn att ta hand om beställningen åt honom. Han blir, om jag får säga det själv, lite ynklig. Hur som helst så var det fiskeutrustning som han ville lägga sitt krut på under årets Black Week. Han har ett stort intresse men ganska lite pengar. Inte alltid en superbra kombination när man har en dyr hobby. Jag tipsade honom i somras att kika ny utrustning under den stora shoppingveckan i november. Sagt och gjort. Vi gjorde ett stort inköp till farsans fiske-arsenal.

Katarina 

Katarina är min syster som är närmast mig i ålder. Det skiljer 45 minuter, så ni kan förstås förstå att det är tvillingar det handlar om. Hon fick utseendet, jag fick kompetensen att kunna göra en onlinebeställning under Black Week. Jävligt dålig deal, om ni frågar mig. Hur som helst så ville Katarina köpa ny utrustning till sitt kök. Hon köpte och flyttade nyligen in i ny lägenhet och vill byta ut allt det gamla. ”Riva upp och bygga nytt” som hon själv sa, pretentiöst nog. Black Week var tydligen en utmärkt vecka att göra så. Jag satt beredd vid kundkorgen och hjälpte till i den utsträckning jag kunde.

Jag återkommer imorgon igen. Ta hand om varandra till dess. Glöm dessutom inte att skriva era tankar om Black Week i kommentarsfältet. Jag ska göra mitt bästa för att kunna besvara alla kommentarer och frågor.

Hej då!

En riktig bra blogg som ger en ny syn om just Black Friday hittas på Posthaven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *