Vår i luften

Hej allihopa! Nu är äntligen våren här, även om det varit rejält kallt några dagar nu. Jag har till och med sett lite snö falla, fast vi är i april, och det är ju inte speciellt vårlikt. Men i princip så är det ju vår nu, och värmen kommer väl också vad det lider. Med våren så kommer ju också vårkänslorna, där man känner att man vill städa och gör fint hemma, och gärna köpa nya möbler (och nya kläder inför sommaren också, för den delen). Samtidigt så innebär också våren att det går att komma igång ordentligt med utomhusträningen, främst då löpning.

Det finns en anledning till att jag inte löptränar så mycket på vintern…

Renande dusch
Löpträning slutar ju sedan med att man går in i duschen och gör sig ren, i alla fall för mig, och det är där som ett av mina nya vårprojekt återfinns. Jag håller på att skaffa nya badrumsmöbler hos Badshop, nämligen. Det finns mycket som skulle behöva bytes ut i bostaden, men just nu känns det som badrummet är prio nummer ett. Jag ska experimentera lite också, och inte köra på bara vitt, vilket ju är vanligt. Ett svart tvättställsskåp till exempel, tror jag skulle kunna göra så badrummet känns mindre sterilt. Vad tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *