Spå sig i tarotkort

Som ni säkert redan har listat ut så är jag en ganska spirituell människa som tror mycket på att stjärnornas positioner och månens olika faser kan påverka våra liv. Dessutom har det stor betydelse för ens personlighet när på året man föddes, vilket stjärntecken man har och hur planeterna är positionerade när man föds. Jag är helt säker på att det spelar roll eftersom jag har märkt hur mycket horoskop har stämt för just mig och de egenskaper och förmågor som en Vattuman har är precis den jag är.

Jag har alldeles nyligen testat på en ny grej för att om möjligt kunna se in i framtiden och se vad som kommer hända med mig och mitt liv. Kommer jag att köpa hus, gifta mig med min drömkille och få det där jobbet som jag alltid velat ha? Jag har pratat med många av mina vänner som har provat på detta och de säger att det är riktigt läskigt hur rätt de faktiskt har, så jag kommer definitivt att gå dit med stora förhoppningar om att få svar på vad som kommer att hända med mig.

Den första gången var spännande och gav mig många intressanta svar. Det handlar helt enkelt om att välja olika kort så drar damen dessa och beroende på vilka kort det är och i vilken ordning de kommer så betyder det något och det verkar minst sagt som att jag kommer att träffa min drömkille snart, på det mest oväntade av ställen. Det gäller alltså att hålla utkik efter honom, för nu är det dags att också jag hittar mannen i mitt liv! Jag kommer helt klart att gå tillbaka dit och bli spådd igen, för det här gav mig ju svaren som jag alltid velat ha och sökt efter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *