Snyggare hår!

Måste bara tipsa om en produkt som jag har börjat med och som jag är otroligt nöjd med! Den heter Beautiful Hair och är helt enkelt tabletter som man äter för att få ett snyggare hår. Jag har ätit det ett tag nu och jag kan verkligen se en skillnad. Mitt hår känns mycket starkare och friskare! Jag hittade den här produkten på svenskhalsokost.se. Där finns det för övrigt massor av spännande saker, som till exempel tabletter som gör att man får en finare solbränna. Jag har planerat att köpa sådana, så jag får nog ta och beställa igen snart.

Jag funderar också på att beställa sådana här Nutrilett måltidsersättning. Inte nödvändigtvis för att jag vill gå ner i vikt eller så, men de är bra att ha som mellanmål och speciellt nu på sommaren när man är i farten mycket. Det är lätt att det blir något onyttigt när man inte är hemma och kan laga mat, men har man då en bar i väskan så blir det ju som en snabb och enkel lunch eller mellis som dessutom är ett sunt alternativ. Det fanns en hel del att välja på såg jag, och köper man flera på en gång blir det förstås lite billigare.

Här är några intressanta produkter jag hittat från Nutrilett:
Måltidsersättning som shake från svenskhalsokost.se

Nutrilett-bar från svenskhalsokost.se

Det fanns också väldigt mycket bra saker för träning på svenskhalsokost.se, både kosttillskott och olika typer av träningsredskap och träningskläder. Jag hittade bland annat väldigt många snygga linnen. Träningskläder är kanske inte det man letar efter på en hälsokost-sida, men jag blev i alla fall glatt överraskad av det stora utbudet, så det blir nog en stor beställning för mig snart!

/Lina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *