Nytt i gästsrummet

I mitt gästrum/syrum/arbetsrum, eller mitt allt-i-allo-rum som jag brukar kalla det, har jag tidigare haft en soffa för mina gäster att sova i. Den var väldigt bekväm, men ganska liten. Dessutom var den inte speciellt snygg. Jag funderade ett tag på att ställa in en säng istället, men det hade blivit alldeles för trångt i rummet då. Jag vill ju att mina vänner ska kunna komma och sova över hos mig, och bestämde mig därför för att titta på en bäddsoffa istället.

Bäddsoffor är ju perfekta. På dagen är det en vanlig soffa, och på natten blir det en stor säng. Dessutom är bäddsoffor nu för tiden väldigt snygga. Det finns mycket mer att välja på, och de är bekväma. Jag letade runt efter soffor och fastnade för en på trademax.se. Snygg, stilren och till ett helt fantastiskt pris – det kunde inte bli bättre, så jag beställde den direkt. Nu står den här och pryder sin plats, och jag är toknöjd. Jag kan verkligen rekommendera Trademax om man söker snygga och billiga soffor.

Det är en grå soffa med divan, som passar perfekt i inredningen. Divanen gör liksom hela rummet mysigare, och nu känner jag att man kan sitta här och umgås, läsa en bok eller bara vara. När nu soffan blev så snygg var jag ju tvungen att köpa ett nytt soffbord också. Det gamla matchar inte alls längre. Jag hittade ett perfekt soffbord på jobbet, som med lite ny färg blev helt rätt.

Nu är jag redo att ta emot gäster, och bäddsoffan kommer att provas redan ikväll när en väninna kommer hit på filmkväll!

/Lina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *