Mina favoritprylar

Min HowardsoffaEn av mina absoluta favoritprylar är en kudde som jag själv har sytt. Jag insåg en dag att jag hade massor av restbitar från olika tyg som bara låg och skräpade. Jag köper ofta nya tyger och syr saker, men jag har väldigt svårt för att slänga restbitarna. Jag tänker alltid att de kan vara bra att ha, och sedan hamnar de bara på hög.

Jag funderade på att kasta restbitarna, men sedan fick jag en snilleblixt. Jag kom på att jag kunde göra ett lapptäcke av de olika tygerna, och sedan göra det till ett kuddfodral. Jag valde ur några tyger som matchade varandra och satte igång. När jag var klar hade jag tre kuddfodral, i olika färger. Kudden som går i blått är min favorit, och den har jag gärna framme i min howardsoffa. Jag gillar dock att ändra och göra om hemma, så just nu ligger den i min bäddsoffa, men jag tror att det snart är dags för den att flytta tillbaka till howardsoffan.

En annan stor favorit är just howardsoffan. Jag letade länge och väl efter en soffa som skulle passa in min inredning, och hittade många snygga soffor som jag gillade, både billiga soffor och dyrare soffor. Men när jag såg howardsoffan var det kärlek vid första ögonkastet. Den är helt enkelt perfekt! Dessutom hittade jag ett vackert soffbord som matchar soffan. Jag gillar min bäddsoffa också, men det är något speciellt med howardsoffor som verkligen tilltalar mig.

Sist, och även minst, har jag en liten ljuslykta som jag gillar skarpt. Jag fick den i födelsedagspresent av mina föräldrar för länge sedan, och den står fortfarande framme. Den är så snygg och stilren att den passar överallt, och den ger ett väldigt mysigt sken när man tänder den en mörk kväll.

/Lina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *