Min nya favoritsida

Jag måste bara tipsa om en sida på nätet som jag har beställt från. Den heter Vitapost och där finns en massa bra saker, från kosttillskott till fotfilar och ägglossningstest. Nu har jag inte köpt just det, men ni fattar, det finns helt enkelt lite allt möjligt.

Schampo och balsam
Jag hittade ett riktigt bra schampo på Vitapost som heter Kukui Oil Schampo. Det hjälper till att återfukta håret och motverka frissighet tack vare den unika formulan som innehåller kukuiolija från Hawaii. Schampot är också fritt från sulfater. Det finns även om balsam och jag köpte det också. Jag måste säga att mitt hår har blivit helt fantastiskt sedan jag började använda det här schampot och balsamet. Det är glansigt och livfullt och det känns också som att det håller sig fräscht längre så att jag inte behöver tvätta det lika ofta. Ett väldigt bra schampo om ni frågar mig! Sedan är det förstås olika vilken hårtyp man har och vilka speciella behov man har, så ett schampo som passar mig behöver ju inte nödvändigtvis fungera för någon annan, men om du har normalt hår så tycker jag definitivt att du ska testa det här. Och testa gärna även om du har någon annan hårtyp också, det kan ju fungera lika bra ändå!

Snyggare naglar
Jag har alltid haft problem med att mina naglar är väldigt sköra. Jag kan aldrig spara ut dem till långa snygga naglar för de går bara av eller delar sig och blir fula. Så jag har fått dras med korta naglar hela livet – tills nu! Jag beställde nämligen ett tillskott som heter Silica som är ett brett spektra av vitaminer som bidrar till normal kvalitet på hår, hur och naglar, och det fungerar faktiskt! Huden har jag inte sett så mycket förändring på, men den har å andra sidan aldrig varit speciellt dålig heller, men när det gäller naglarna så märker jag att de växer snabbare och att de är mycket starkare. Nu kan jag faktiskt låta naglarna växa ut utan att de går av direkt. Jätteroligt! Tack vare det har jag också handlat lite nya nagellack och börjat måla naglarna mycket oftare. Nagellacken har jag dock inte köpt från Vitapost, tror faktiskt inte att det finns nagellack där.

Fettet ska brinna
En annan sak som jag har köpt är ett fettförbränningstillskott som heter Burn. Det verkar nedsättande på aptiten och det ökar kroppsvärmen och fettförbränningen. Det innehåller också krom som verkar för normala blodsockernivåer och hjälper till att hålla sötsuget under kontroll. Burn finns med och utan koffein, men jag tog utan. Koffein kan man ju vilja ha om man till exempel vill att det ska vara prestationshöjande också, men för mig kändes det bättre att ta utan koffein. Jag dricker så mycket kaffe ändå… Hur som helst så har jag börjat äta det här nu och än så länge har jag ätit det för kort tid för att kunna utvärdera det, men jag hoppas att det kommer att fungera bra så att jag kanske blir av med lite av extrahullet som jag har runt midjan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *