Kampen mot kylan

Vad ska man egentligen göra när det är kallt och man fryser? Ta på sig extra kläder eller vira in sig i en varm filt är klassiker och det är klart, det fungerar ju. Men det löser inte det grundläggande problemet med att det är kallt och man fryser, vilket jag gör nu. Det är inte så varmt här hemma som det borde vara, helt enkelt. Jag tänkte därför att jag skulle göra någonting rejält åt saken, investera i bostaden helt enkelt, genom att skaffa en riktig eldstad att kunna värma mig vid. Exakt vilken sort vet jag inte riktigt ännu, men en kakelugn skulle vara helt fantastiskt. Beroende på hur mycket den kostar, förstås!

Men jag är inte så kinkig, utan nöjer mig med en murspis också, om det nu är det som är det mest prisvärda. Det viktiga är ju att jag kan hålla värmen om vintern. Dessutom är det ju mysigt så det förslår året runt. Att kunna sitta inomhus vid en sprakande eldstad under sommaren när regnet öser ner (som det brukar göra under sommaren…) låter väl inte helt fel, eller? Jag har börjat titta lite på olika eldstäder hos Skurups Brasvärmebutik och det största problemet är att bestämma sig. Det finns så många som jag kan tänka mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *