Jag vill ha nya bröst!

BröstJag har verkligen börjat tröttna på mina små, fjuttiga bröst. Jag känner mig inte alls som en kvinna, utan jag känner snarare att jag liksom har fastnat i någon tonårskropp som slutade utvecklas. Jag är visserligen ganska kort, men att samtidigt inte ha något som sticker ut och ger former får mig nästan att se ut som en liten pojke i kroppen. I alla fall vad jag tycker själv.

Under en lång tid har jag sparat ihop pengar för att ha råd med en bröstförstoring. Jag vet att det är många som inte tycker att jag ska göra det, på nätet såväl som inom familjen. Men de kan inte stoppa mig, jag är fast besluten om att kunna ha på mig fina Bh:ar som alla andra kan. Jag vet inte riktigt hur stora bröst jag vill ha än, men jag har i vilket fall bestämt mig för att ringa nu till veckan och boka in en tid för samtal, där jag förhoppningsvis kan få en bild av hur stora som är realistiskt att ha.

Det är ju ett väldigt vanligt ingrepp, så jag förstår inte riktigt varför människor blir så provocerade. Jag har i vilket fall hittat kliniken här för bröstförstoring i Malmö och ingen kommer att kunna tala mig ur det. Jag vill också känna mig kvinnlig med kvinnliga former och att kläderna som jag köper faktiskt fylls med något, istället för att endast hänga slapp. Det är min tur att få det som jag vill ha det, och förhoppningsvis kan det gå snabbt att ordna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *