Fyndat på loppis

I helgen passade jag på att gå på en stor loppis här i området. Jag brukar inte gå på loppis så ofta. Det brukar mest finnas barnkläder och leksaker att köpa, och det är jag inte ute efter. Den här gången ville en vän att jag skulle följa med henne, och det visade sig vara en riktigt bra idé.

På loppisen fanns ungefär allt mellan himmel och jord. Jag hade inte tagit med mig så mycket kontanter, för jag trodde inte att jag skulle hitta så mycket av intresse. Men där hade jag fel. Som tur var kunde man ta ut pengar i närheten!

Vid ett bord fanns det en massa böcker som alla kostade 10 kr/st. Jag köpte sju böcker som verkade intressanta och spännande. Lite senare hittade jag en riktigt snygg väska, och några läckra armband. Till min stora förtjusning fanns det även mycket inredningsprylar. Det fanns till och med lite möbler. Jag såg en liten snygg soffa, men soffor har jag redan. Däremot köpte jag en liten pall, som passar perfekt i hallen.

Jag hittade också snygga ljusstakar i mässing som jag nu har ställt på mitt soffbord, och ett riktigt snyggt brödskrin till köket. Som ni hör blev det en hel del fyndat för mig. Jag borde kanske gå på loppis oftare, fast jag är nog mer en second hand-typ ändå. På mitt jobb har vi till exempel bara fräscha, hela och rena saker. På loppis får man ofta leta mer noggrannt efter fynden.

Nu ska jag ställa i ordning min bäddsoffa, för snart kommer min syster hit och ska sova över. Roligt!

/Lina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *