Experiment med nytt kosttillskott

Jag har tidigare skrivit om att jag använder mig av kosttillskott och liknande och nu tänker jag tipsa om ännu ett sådant som jag prövat på. Det handlar om att jag börjat använda mig av Priorin som kosttillskott, och än så länge är jag nöjd med det. Jag köper det på nätet hos Svenskt Kosttillskott och det kostar 339 kronor för en månadsförbrukning. Tydligen är det också så att man efter tre månader ska halvera sitt intag, vilket gör det ännu billigare. Att tillverkare rekommenderar att man ska köpa mindre av deras produkt hör ju inte till vanligheterna, och jag tar det som ett tecken på att det är en bra produkt.

Priorin använder sig av vitamin B7, som även kallas biotin. Biotin har flera olika bra egenskaper. Det ska bland annat vara bra för håret och huden och dessutom få fingernaglarna att växa snabbare, vilket är lite spännande, funderar på att prova på långa naglar och om Priorin kan hjälpa mig med det så är det ett riktigt stort plus. Huvudskälet till att jag använder priorin är ju annars det där med hår och hud. De recensioner av produkten som finns där är också alla helt lyriska, och användarna säger att de märkte stor skillnad vad gäller håret.

Eftersom jag bara använt Priorin i en dryg vecka än så länge så vet jag inte om jag märkt så stor förbättring än så länge. Resultaten av att ha använt Priorin får jag lov att återkomma till i ett senare blogginlägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *