Diamonds are a girl’s best friend

Det kan kallas för romantiskt dravel, eller kännas tämligen onödigt eftersom att saken i sig inte har något egentligt syfte. Men alla tjejer kommer ändå att bli glada och uppskatta smycken, oavsett om de ges som gåva eller köps helt själv. Det är en naturlig del av att vara tjej, men givetvis inte något som är ett måste. Vi som använder smycken gör det för att känna oss fina, vackra och nöjda med hur vi ser ut, och samtidigt hitta bra detaljer som stämmer överens med vår övriga stil. Smycken är mer än bara smycken, det är ett sätt att bli personlig i stilen som annars kan se ganska standard ut. För det enklaste sättet att sticka ut, när modet går i en viss trend, är att använda sig av smycken på olika sätt.

Jag älskar att experimentera med olika smycken kring halsen, örhängen och olika armband. Ringar är något jag sällan använder, jag känner att de mest är i vägen när man arbetar, och även om jag har köpt ett par vackra ringar (kunde inte hålla mig) så använder jag dem mycket sällan. Örhängen, halsband och armband är mer detaljer som jag använder varje dag, såväl till jobbet som till festen.

Men det är inte alla gånger lätt att hitta det jag letar efter. Halsband och armband har jag hyfsat bra koll på, men när det gäller örhängen så har jag behövt leta lite extra. Jag hittade nyligen blingit,se, som har ett stort utbud av olika örhängen, så jag har gjort en testbeställning där för att se om jag blir nöjd med det jag får. Det ser lovande ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *