Dags för ännu en soffa

Ännu ett tag sedan jag skrev senast, men det går åt rätt håll i alla fall. Jul och nyår var underbart och jag känner mig faktiskt ganska utvilad för att vara januari, men det kanske beror på att vintern knappt har varit här den här säsongen. Jag tycker inte jättemycket om vintern, men jag har insett att jag inte alls gillar det gråa och trista som har varit det här året. Så dystert!

Hur som helst. För några inlägg sedan så skrev jag om min nya bäddsoffa i gäst-, sy- och arbetsrummet. Jag köpte den på Trademax och nu har jag inte kunnat sluta tänka på om det ändå kanske är dags för en ny soffa i vardagsrummet också. Min trogna Howard har fått en del revor från Pandora och priserna på Trademax är ju som jag skrev tidigare väldigt bra.

Min soffa från Trademax

Vad tycks? Är den inte helt fantastisk? Det enda som är kvar att bestämma innan jag klickar på köp-knappen är att jag måste bestämma vilken färg. Det lutar nog åt den ljusgrå då det är väldigt tidlöst och tittar man på många sofftrender nu så är ljusgrått helt klart färgen att välja. Jag valde en grå färg på min bäddsoffa och det trivs jag väldigt bra med så det får nog bli det även på denna 🙂 Ett annat stort plus med en ljus färg är att då kan jag variera oändligt med kuddar och plädar!

Jag älskar ju Howard så det känns inte som att det är så mycket att prata om mer än färgen då.. Jag är så nöjd med bäddsoffan för kvaliteten är väldigt bra. Pandora gick lös på den för någon vecka sedan, men det syns inte alls!

Och inte nog med att det är ett overkligt bra pris, det är också fri frakt(!) och leverans normalt inom 5-10 vardagar. När jag köpte bäddsoffan så gick det så otroligt fort och det är ju betydligt roligare än att beställa en soffa och sen vänta i veckor, om inte månader, innan den kommer hem.

Jag får väl se om det här resulterar i att jag bara fortsätter med att byta ut allting här hemma. Och förhoppningsvis så håller sig Pandora borta från den!

/Lina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *